PIZZERIA STEAKHOUSE ANTONIO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Steakhouse Antonio. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:11 We hebben dik anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling. Calzone was klein. Schotel was ook karig voor het geld wat je moet betalen. Voor ons geen volgende keer meer hier.
4 mrt 2024 om 16:48 Eten was top ondanks lange wachttijd
2 mrt 2024 om 1:24 Lekkere pizza
22 dec 2023 om 20:09 Prima eten. Prima porties en warm bezorgd.
16 dec 2023 om 20:49 Eten smaakte goed. Mocht alleen iets pittiger zijn. Bezorging was prima.
22 okt 2023 om 20:36 Duurde lang, wat sommige menu’s waren was beetje jammer. 10,- voor paar patatjes, mini beetje sla en een plane hamburger zonder brood of wat dan ook. Rest wat er was was prima. Calzone erg Klein.
15 jul 2023 om 19:10 Stokbrood was koud toen het aankwam, eten was minder dan waarvoor je betaald
19 mei 2023 om 6:47 Eten prima, niet goed, niet slecht. Bezorging vaak veel te laat en moet er altijd achteraan bellen.
7 mei 2023 om 19:55 Na dat ik gebeld had (na een uur) moest t nog gemaakt worden.
30 apr 2023 om 11:31 Eten was koud. En bij de bestelli g stond bezorging binnen 15 a 40 minuten , dan ga je uit van 40 minuten, mAr ze kwamen pas na 85 minuten met een koude pizza
28 apr 2023 om 18:54 Vlees was goed! dönor viel tegen en de wrap was vies. Duurde 75 minuten voordat het eindelijk kwam, hadden ook gebeld na een kwartiertje wachte